Pitabröd med curryremoulad, saltgurka & äpple

Fredagsmys á la Lammhult. Tex-mex möter Indien som möter Lammhult. Kan inte bli annat än succé!


INGREDIENSER
  • 8 st Lammhults lätt syrliga isterband
  • 25 g smör
  • 1 gul lök
  • 1 msk curry
  • 2 dl crème fraishe
  • 1 stort rött äpple
  • 1 dl saltgurkor
  • 1 liten påse blandsallad
  • 4 st pitabröd
  • salt & peppar

Lammhults Kalasisterband
LÄS MER

Gör så här

  • Finhacka löken och fräs i smör ca 5 min. 
  • Blanda curry och fräs ytterliggare fem minuter och låt det sedan svalna.
  • Grovhacka saltgurka och äpple och blanda med crème fraishe. Smaka av med salt och peppar.
  • Värm pitabröden på grillen. 
  • Skölj och strimla salladen.
  • Grilla isterbanden och skär dem i två cm tjocka bitar.
  • Fyll bröden med sallad, en klick remoulad och isterband och toppa till sist med mer remoulad. Njut!