Grillade isterband med bakpotatis & italiensk tzatziki


INGREDIENSER
  • 12 st Lammhults lätt syrliga fin-isterband
  • 4 st bakpotatisar
  • 4 dl turkisk yohurt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl parmesan eller Västerbottensost
  • 1 dl kärnfria vindruvor - halveras
  • dekoration som ex. solrosskott
  • Crema di Balsamico

Lammhults Fin-isterband
LÄS MER

Gör så här

  1. Pressa ner vitlökskyfotrna i yohurten. Låt dra i ca en timme.
  2. Riv osten och dela vindruvorna, blanda ihop. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Linda in bakpotatisen i ugnsfolie och lägg på grillens övre hylla i ca en timme.
  4. Öppna upp folien och snitta ett kryss samt tryck ner en klick smör i varje potatis.
  5. Grilla isterbanden och lägg upp tillsammans med tzatziki och potatis.
  6. Rippla över Crema di Balsamico, severa och njut!