Isterband med persiljestuvad potatis & inlagda rödbeter


INGREDIENSER
  • 8 st Lammhults lätt syrliga fin-isterband
  • 25 g smör
  • 1 gul lök
  • 1 msk curry
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 stort rött äpple
  • 1 dl saltgurka
  • 1 liten påse blandsallad
  • 4 st pitabröd
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Finhacka löken och fräs i smör ca 5 min. 
  2. Blanda i curry och fräs ytterligare fem min och låt det sedan svalna. 
  3. Grovhacka saltgurka och äpple, blanda ner med créme fraiche. Smaka av med salt och peppar. 
  4. Värm pitabröden på grillen. 
  5. Grilla isterbanden och skär i ca två cm tjocka bitar. Fyll bröden med sallad, en klick remoulad och isterband och toppa till sist med mer remoulad. Njut!