Ellos klassiska korvkaka

En färdig korvkaka som du enbart värmer upp eller steker. Servera med lingonsylt, stekt fläsk och lite sallad!

  • 6 port
  • 15 min

Ingredienser

Ellos Korvkaka (1500g), ca 250g/portion

- Lingonsylt

- 1 paket bacon

 

 

Gör så här

  1. Värm upp den färdiga korvkakan i ugn eller stek den i en stekpanna 3-4 minuter på varje sida. (Medelvärme)
  2. Tärna eller stek baconskivorna hela. 
  3. Servera korvkakan varmt med stekt bacon och lingonsylt och njut av en fantastisk traditionell rätt! 

Hur går det till när man tillverkar isterband?

Att tillverkar iserband är ett riktigt hantverk. Hela vår produktion – slakteri, charkuterifabrik, packning och distribution ligger på ett och samma ställe. Med Ellos orginalrecept från 1896 tillverkar vi klassiska isterband.       Läs om vår tillverkning

 

Läs om vår tillverkning