Isterband med persiljestuvad potatis & inlagda rödbeter
- 4 port
- 30 min
Ingredienser
- 8 st Lammhults lätt syrliga fin-isterband
- 25 g smör
- 1 gul lök
- 1 msk curry
- 2 dl créme fraiche
- 1 stort rött äpple
- 1 dl saltgurka
- 1 liten påse blandsallad
- 4 st pitabröd
- salt och peppar
Gör så här
- Finhacka löken och fräs i smör ca 5 min.
- Blanda i curry och fräs ytterligare fem min och låt det sedan svalna.
- Grovhacka saltgurka och äpple, blanda ner med créme fraiche. Smaka av med salt och peppar.
- Värm pitabröden på grillen.
- Grilla isterbanden och skär i ca två cm tjocka bitar. Fyll bröden med sallad, en klick remoulad och isterband och toppa till sist med mer remoulad. Njut!