Pitabröd med curryremoulad, saltgurka & äpple
Fredagsmys á la Lammhult. Tex-mex möter Indien som möter Lammhult. Kan inte bli annat än succé!
- 4 port
- 20 min
Ingredienser
- 8 st Lammhults lätt syrliga isterband
- 25 g smör
- 1 gul lök
- 1 msk curry
- 2 dl crème fraishe
- 1 stort rött äpple
- 1 dl saltgurkor
- 1 liten påse blandsallad
- 4 st pitabröd
- salt & peppar
Gör så här
- Finhacka löken och fräs i smör ca 5 min.
- Blanda curry och fräs ytterliggare fem minuter och låt det sedan svalna.
- Grovhacka saltgurka och äpple och blanda med crème fraishe. Smaka av med salt och peppar.
- Värm pitabröden på grillen.
- Skölj och strimla salladen.
- Grilla isterbanden och skär dem i två cm tjocka bitar.
- Fyll bröden med sallad, en klick remoulad och isterband och toppa till sist med mer remoulad. Njut!