Grillad isterband med ljummen potatissallad
- 4 port
- 30 min
Ingredienser
- 4 st Lammhults syrliga isterband
- 600 g färskpotatis eller mandelpotatis
- 1 knippe rädisor
- 4 st vårlökar
- 0,5 purjolök
- 1 rödlök
- 1 lite burk med stora kapris
- 1 liten påse med blandsallad
- 4 cl olivolja
- 1 tsk dijonsenap
- 0,5 citron
- 1 tsk flytande honung
- salt & peppar
Gör så här
- Skrubba och koka potatisen, häll av vattnet, lägg en bit papper under locket och lägg sedan på det igen.
- Skala och skär övriga grönsaker i önskad storlek.
- När potatisen svalnat lite skär även den i bitar och blanda ihop med grönsakerna.
- Pressa citronen och vispa med olivolja, senap och honung och rippla över salladen.
- Servera med ett grillat isterband!