Grillade isterband med tre dippsåser & kokta morötter
- 4 port
- 30 min
Ingredienser
- 4 st Lammhults syrliga isterband
- 1 knippe späda morötter eller andra grönsaker
BBQ
- 1 msk curry
- 2 dl chilisås
- honung(efter egen smak)
- citron(efter egen smak)
- salt & peppar
Chèvre
- 50 g chèvre
- 2 dl crème fraiche
- salt & peppar
Dijon
- 2 msk dijonsenap
- 2 dl crème fraiche
Gör så här
- Grilla isterbanden i ugnen eller på grillen.
- Kör klar i ugnen på 150° i 15 minuter och dela i små kuber.
- Koka morötterna i vatten med salt och smör i ca 5 minuter, så att de fortfarande ger tuggmotstånd.
- Blanda någon av dipparna eller varför inte alla! Och gärna ett par timmar innan för bättre resultat.
- Lägg upp på en bricka och avnjut framför tv:n.