Ingredienser
4 st kalasisterband
4 st rödbetor
2 st söta äpplen
gårdagens bröd
1 dl fint skuren stjälkselleri
1 st finhackad schalottenlök
2 dl hovmästarsås
1 kruka färsk dill
1 knippe persilja
Gör så här
1. Koka rödbetorna i rikligt med vatten, skala dem medans du kyler dem i kallt vatten.
2. Dela ner betorna i bitar och lägg i en skål.
3. Skär ner äpplen, selleri, lök och dill och blanda ner i betorna.
4. Skär brödet i fyrkanter och ha ner i blandningen.
5. Blanda ner hovmästarsås och smaka av.
6. Snitta isterbanden över hela korven. Stek korven i rapsolja tills de får fin färg. Låt de bli färdiga i ugnen på 150 grader.
Servera isterband och panzanella på ett fint fat och dekorera med en massa dill och persilja!